Sponsorer

Kildevæld
Kildevæld

FIND OS PÅ LØBSPLADSEN OG I GOODIEBAGGEN

Kildevæld er hovedsponsor på ALT for damernes kvindeløb 2023. Kildevæld kan hjælpe med at opretholde din væskebalance og er en kilde til velvære. 

Du finder os på løbsdagene, hvor du vil få udleveret en Kildevæld, når du kommer over målstregen. I din Goodiebag får du også en af vores lækre smagsvarianter med Citron/Hyldeblomst eller Hindbær/Brombær.

 

REMA 1000
REMA 1000

MØD OS PÅ LØBSPLADSEN

REMA 1000 sponserer gavekort og frugt.

Besøg os på pladsen og prøv vores lykkehjul, hvor du kan vinde gavekort og andre overraskelser.

Vi glæder os til at se dig.

Læs mere her

Mofibo
Mofibo

FIND OS PÅ LØBSPLADSEN OG I GOODIEBAGGEN

Få 4 måneders Mofibo Premium til halv pris, og optimer din løbetur med adgang til mere end 600.000 e- og lydbøger!

Lige meget om du er til krimi, romance, true crime eller noget helt fjerde har Mofibo helt sikkert noget for dig!

Find din kampagne-kode på flyeren i goodiebaggen.

 

Læs mere her

Lantmannen
AXA Crunchy granola

FIND OS I GOODIEBAGGEN

Vores crunchy granola er fremstillet af nordisk havre, som vi rister gylden i ovnen og nænsomt smagsætter med mild vanilje.

Det giver en lækker, karamelagtig smag og et helt unikt crunch! God til morgenmad, som topping på desserten eller som et hurtigt mellemmåltid. Og så er den med 63% fuldkorn.

AXA havre granola kan bruges som lækkert crunch til en smoothie.

Se opskriften her

BKI
BKI Morgenkaffe

FIND OS PÅ LØBSPLADSEN

Kom og smag den helt nye Morgenkaffe fra BKI til ALT for Damernes Kvindeløb 2023.

Find os på løbsdagene med kafferygsækkene på og prøv vores nye Morgenkaffe.

BKI Morgenkaffe er med sin runde og fyldige smag samt lave syrlighed udviklet til at give dig den bedste start på dagen.

Læs mere her

Marabou Premium
Marabou Premium

FIND OS PÅ LØBSPLADSEN OG I GOODIEBAGGEN

Marabou Premium er med i årets goodiebag med en af de fantastiske varianter:
Pekan & Havsalt: En mørk chokolade med 70 % kakao og en spændende smag af havsalt og pekannød eller Karamelliseret Nød: En mørk chokolade med 70 % kakao og en lækker smag af karameliserede hasselnødder og mandler.

Men ikke nok med det – du kan også møde deres mobile Marabou Premium lounge, hvor du kan nyde et dejligt stykke chokolade og smage de spændende smagsvarianter. 

Weleda
Weleda

MØD OS PÅ LØBSPLADSEN

Weledas effektive hudpleje består af naturligt certificerede produkter til hele familien.

Oplev den populære Skin Food, en krops-serie, der blødgør tør hud og giver den en flot glød. Nu også som ansigtsserie!

Du finder mange af Weledas produkter i vores telt og som altid med gode tilbud.

Læs mere her

Barebells
Barebells

MØD OS PÅ LØBSPLADSEN

Barebells er den perfekte snack, der ikke går på kompromis med smag og konsistens. Brandet er kendt for deres proteinrige chokoladebars, og I 2022 lancerede de den nye generation af proteinrige chokoladebars under navnet: Soft Bars. En kategori der hurtigt blev populær blandt danskerne.

På pladsen vil Barebells være at finde med et bredt udvalg af deres produkter. Der vil være skarpe tilbud, smagsprøver og mulighed for at vinde præmier.

Læs mere her

Moving Feet
Moving Feet

Mød os på løbspladsen

Vi er alle forskellige.

Mød os på løbspladsen, hvor vi hjælpe med de perfekte individuelle betingelser for at motionere i hverdagen. Med erfaring, service og kvalitet sørger vi altid for en god oplevelse.

"Pro Edurance" løbeskoen fra Craft giver alle slags løbere en helt ny oplevelse af komfort, lethed. Den er udviklet for at give løberen en suveræn returenergi ved forskellige hastigheder, og dermed et eksplosivt afsæt og en blød landing for at optimerer effektiviteten i hvert skridt. 

Læs mere her

Anita
Anita

MØD OS PÅ LØBSPLADSEN

Anita har markedets i særklasse bedste program for high-impact sports-BH’er, både til små og store skåle.

Anita er også lækkert komfort-lingeri og badetøj, også til bryst-opererede. Kom og se det store udvalg og benyt dig af deres gode tilbud.

Earth Control
Earth Control

Mød os på løbspladsen og i Goodiebaggen

Earth Control tørrede frugt og nødder er den perfekte snack på farten, som mellemmåltid, topping på morgenmad eller drys på salaten. I årets goodiebag finder du vores Hot Chili Peanuts, som er en varm, krydret hilsen til dine smagsløg med masser af sprødhed.

Find os også på løbspladsen i Aalborg, Århus, Odense og Fredericia, hvor der vil være lækre smagsprøver og konkurrencer. 

Læs mere her

Rituals
Rituals

FIND OS I GOODIEBAGGEN

Udstrål positive vibes fra top til tå med denne mist til hår og krop fra The Ritual of Karma.

Giv dit hår og din hud sommerstemning hurtigt og nemt med nogle få pift, og nyd den skønne duft af hellig lotus og hvid te. Den alkoholfri blanding er ideel at bruge på følsom hud og pletter ikke på stoffer. Gør den til en del af din sjælfulde skønhedspleje ved at kombinere den med andre produkter fra The Ritual of Karma.

Læs mere her

MIVITOTAL
MIVITOTAL

Mød os på løbspladsen

Husk din daglige vitaminpille! Eller måske foretrækker du et shot? Det kan være svært at spise sundt hele tiden, men med produkter i høj kvalitet gør Mivitotal det let at få det daglige tilskud af vitaminer og mineraler. Indholdet i Mivitotal er nøje tilpasset livets forskellige behov, og der er en variant til alle i familien. Mød os i Aalborg, Århus, Odense og Fredericia og se, smag og vind!

Læs mere her

STRATH
STRATH

Mød os på løbspladsen og i Goodiebaggen

Strath er et urtegærekstrakt, som indeholder over 50 forskellige urter. Det er kendt og brugt af de fleste børnefamilier i Danmark, men faktisk er det til alle aldre. I goodiebaggen finder du det nyeste produkt, Strath Iron, som er et 100% naturligt jerntilskud, som også indeholder vitamin C – rigtig godt til dig, der kæmper med træthed og udmattelse som følge af jernmangel.

Læs mere her

Triumph
Triumph Triaction AW23

Mød os på løbspladsen

Style og Teknologisk videnskab smelter sammen med Triumph’s Triaction kollektionen.

Hvad og hvordan du ønsker at træne er et personligt valg. Men uanset hvilken sportsaktivitet du dyrker – så kan barmen have brug for støtte.

Triumph Triaction har komfort, støtte, performance og stil for øje og tager afsæt i sports bh’er, der giver frihed til bevægelse, er lette og åndbare.

Læs mere her

DARLING
DARLING

Mød os i København og Aarhus

Welcome DARLING – ny innovativ solpleje, der gør SPF mere cool end nogensinde før. DARLING er en kollektion af solcremeprodukter, der ser utroligt glamourøse ud og føles behagelige at have på. DARLING er solpleje med kraftfulde aktive hudplejeingredienser i ansvarlig emballage. At bruge SPF dagligt er som at kende hemmeligheden bag evig ungdom. Hos DARLING betyder SPF – Stay Pretty Forever!

Læs mere her

Renault
Renault

MØD OS I KØBENHAVN OG ÅRHUS.

Oplev vores prisvindende og populære elektriske designperle Renault Megane 100% Electric og andre bestsellere i København og Århus.

Besøg vores udstillingstelt og deltag i spændende konkurrencer, hvor du bl.a. kan vinde en Megane Electric i en weekend og en stor luksusgoodiebag fra eCooking. Du skal blot tage vores elbils-quiz.

Vi uddeler også gratis vouchers til lækre gaveæsker fra eCooking. Kom forbi og hør mere.

Læs mere her

Lucia Care
Lucia Care

Mød os på løbspladsen

Lucia Care er dansk og holistisk hudpleje baseret på økologiske lægeurter og naturens egne fugtgivende ingredienser. Den veganske og certificerede serie er skabt af læge Nanna Kirkebjerg. Genskab balancen i huden og i livet med Lucia Cares ‘Power of nature’.

Besøg os i teltet, hvor der følger full size gave med alle køb.  

Læs mere her

Wasa
Wasa

FIND OS I GOODIEBAGGEN

Wasa har produceret knækbrød og udviklet nye smagsvarianter siden 1919. Som deltager i Alt For Damernes Kvindeløb får du i år mulighed for at smage en af de nye Wasa Sandwich, da disse vil blive fordelt i årets goodie bag. Wasa Sandwich er en fiberrig snack, som består af knækbrødsstænger lavet på fuldkornsrugmel, smurt med fyld i tre forskellige smagsvarianter; Taco, Sour Cream & Onion og Pizza. Til dig der ønsker at spise vegansk, er Wasa Sandwich smurt med en havrebaseret creme af Sour Cream & Onion en oplagt mulighed. Wasa Sandwich er den perfekte snack når du er på farten, til madpakken eller som et lidt sundere alternativ til chokoladebaren.

Læs mere her

Colgate
Colgate

FIND OS I GOODIEBAGGEN

Sundt smil, hele livet

Prøv vores nye, opgraderede Colgate Karies Kontrol tandpasta med overlegen* karies bekæmpende teknologi.

Tandpastaen indeholder fluor og arginin, som giver 4x stærkere emalje**.
Med skøn mint smag, der giver frisk ånde.

* vs. almindelig fluortandpasta.
** efter 2 uger, ændring i mineraler i forhold til almindelig fluortandpasta.

Læs mere her

Kleenex
Kleenex

FIND OS I GOODIEBAGGEN

Kleenex Balsam er bløde, skånsomme lommetørklæder, som virker plejende og beskyttende når du pudser næse. Servietterne er tilsat en balsam lavet på morgenfrue, aloe vera og E-vitamin, som alle har utroligt sunde og helende egenskaber. Aloe vera og morgenfrue virker beroligende på huden, så den ikke irriteres og bliver rød når du ofte pudser næsen. 

De milde ingredienser er med til at genopbygge din hud, når den slides på. Servietterne er helt essentielle at have ved dig, når du har influenza, høfeber eller er forkølet.

Salvequick
Salvequick

FIND OS I GOODIEBAGGEN

Salvequick Blister Rescue vabelplaster er et nyt innovativt vabelplaster. Plasteret har hydrogel sårpuder, der både beskytter vablen og aflaster for tryk uden at det klister fast til vablen. Plasteret, der er gennemsigtigt, sidder godt fast, men er samtidig fleksibelt og fungerer som et ekstra lag hud. Når plasteret skal fjernes eller skiftes gøres dette enkelt, smertefrit og uden at ødelægge vablen.

Læs mere her

Libresse
Libresse

FIND OS I GOODIEBAGGEN

Intet bør komme mellem dig og din kvindelighed, især ikke din menstruation.

Vores nye Libresse V-protection Ultra+ med Cour-V™, følger dit underliv og giver den bedste beskyttelse og bedste pasform, nogensinde. Et blødt bind med vinger, hurtig sugeevne og 3 smarte absorberende zoner, holder dig frisk og beskyttet hele dagen.
Hos Libresse ønsker vi, at du skal bevæge dig frit - Move fearless.

Bindet fås også som natbind.

Læs mere her

Sport 24
Sport 24

MØD OS I POWERZONEN OG I GOODIEBAGGEN

SPORT 24 er Danmarks største sportskæde

Vi hylder glæden ved at bevæge sig og hos os skal sport føles sjovt og bringe smil og glæde. Uanset niveau og ambitioner står vi altid klar til at støtte dig i at springe ud i at dyrke glæden.

Vi har det hele, så du kan have det sjovt!

Læs mere her

CURAPROX
CURAPROX Tandbørste

FIND OS I GOODIEBAGGEN og i københavn

Mærk efter når du børster tænderne med din nye CURAPROX Ultra soft tandbørste.

Dine tænder vil føles glatte som glas. Jo mere glatte de er, jo mere rene er de. Det skyldes de 5.460 ultra bløde børstehår som er på tandbørsten.

CURAPROX tandbørsten er en schweizisk kvalitets tandbørste. Den har specielt designet børstehår ”Curen® fibre” som er udviklet sammen med professorer og tandlæger verden over. Tandbørsten bliver anbefalet af Danske Tandplejere.

Den findes i 36 glade farvekombinationer og kan købes i Matas, på apoteket eller på www.curaprox.dk

Læs mere her

Mejeriforeningen
Mejeriforeningen

Mød os i København og i Goodiebaggen

Kampagnen ‘Mælk er for fremtiden’ sætter fokus på bæredygtig kost og hvilken rolle mælk og magre mejeriprodukter kan spille heri.

Kig forbi vores stand i København og få et energi-boost før eller efter løbet og lad dig forkæle med noget lækkert fra vores gratis kaffevogn.

I din goodiebag finder du et lille opskriftshæfte med inspiration til nemme og lækre retter med masser af grønt og smagfulde mejeriprodukter.

Læs mere her

Perskindol
Perskindol

MØD OS I ÅRHUS OG AALBORG

Perskindol er igen i år at finde på løbspladsen i Århus og Aalborg – klar med prøver på Active Gel og Thermo Hot Gel.

Brug dem før, under eller efter løbet til at opvarme drilske led, lindre ømhed i muskler og led samt accelerere restitutionen. Gelerne trænger øjeblikkeligt ind i huden, så du er hurtigt videre helt uden fedtede fornemmelser!

Læs mere her

Royal Greenland
Royal Greenland

Royal Greenland har samlet en stribe af deres mest populære opskrifter på sunde salater med rejer. Brug opskrifterne til lækker frokost, i madpakken eller som forret. Opskrifterne er nemme, tager kun ca. 30 minutter at lave og består af enkle ingredienser, du nemt kan finde, der hvor du handler.

De fleste opskrifter er også børnevenlige, så selv de mindste kan være med!

Se opskrifterne her

Les Fumées Blanches
Les Fumées Blanches

MØD OS I KØBENHAVN

Les Fumées Blanches er smagen af sommer i Frankrig.

Danskernes yndlingsdrue – Sauvignon Blanc – i sin fineste udgave. Nemlig ”Les Fumées Blanches” fra François Lurton.

Siden lanceringen sidste år har vinene vist sig at være ekstremt populære, og det forstår man godt. Her får du nemlig virkelig meget vin for pengene.

Perfekt til dansk sommermad!

Læs mere her

Drogens Vital
Drogens Vital

FIND DROGENS VITAL COLLAGEN I GOODIEBAGGEN

Drogens Vital er kosttilskud med urter og planter, samt vitaminer og mineraler. Det er kosttilskud baseret på den nyeste viden, hvor faglig viden, indsigt og kvalitet går hånd i hånd, og som hjælper dig på en naturlig og effektiv måde.

Drogens Vital forhandles på Apoteket, i Matas og online.

Læs mere her

EYDA
EYDA

Mød os i København

EYDA udvikler tights med forskellige pasformer, der sikrer maksimal komfort til forskellige kropstyper. Med EYDAs pasformsgaranti får du 30 dage til at teste dine nye tights til din træning. Oplever du ikke en fantastisk pasform, kan du ombytte til en anden model.

Find EYDA på pladsen og find dit perfekte fit; prøv, føl og køb, og deltag i lækre konkurrencer.

Læs mere her

ESKIO-3
ESKIO-3

Mød os på løbspladsen og i Goodiebaggen

Får du nok af de livsvigtige omega-3 fedtsyrer? ESKIO-3 er fiskeolie i høj kvalitet. Ren og stabil og ansvarligt produceret og udviklet. Eskio-3 fås som kapsler eller olie og smager ikke af fisk! Eskio-3 gør det let at få den daglige dosis omega-3 til gavn for hjertet, hjernen og synet. Vi er i Aalborg, Århus, Odense og Fredericia, med produkter og konkurrencer.

Læs mere her

OK benzin
OK benzin

Mød os i Odense

OK er 100 % danskejet energiselskab og Danmarks største benzinkæde med flere end 670 tankstationer. Udover benzin, diesel og svanemærkede vaskehaller, tilbyder vi fyringsolie, naturgas, smøreolie, el, mobiltelefoni, forsikringer og varmepumper.

OK støtter desuden mere end 1300 klubber og foreninger i Danmark. 

MyggA
MyggA

FIND OS I GOODIEBAGGEN

Har myggen stukket, er der hjælp at hente med MyggA Beroligende Gel. MyggA Gel køler og beroliger og virker blødgørende og forfriskende på huden ved insektbid eller kontakt med brændenælder og brandmænd. Produktet har en behagelig duft og konsistens. Påføres direkte på huden på skaden. Behandl hurtigt for bedste resultat. Kan anvendes til børn fra 3 år. Indeholder bl.a. eukalyptusolie og aloe vera.

Læs mere her

Green Dates
Green Dates

FIND OS I GOODIEBAGGEN

Find vores lækre dansk producerede dadelkugler med kakao & peanuts i årets goodiebag. Dadelkuglerne har en uimodståelig kombination af søde dadler overtrukket med et tykt lag kakao og sprøde peanuts. Vores dadelkugler med kakao & peanuts er lavet på naturlige og veganske ingredienser, og er derfor et perfekt alternativ til traditionelle snacks, når trangen til noget sødt opstår. 

Læs mere her

FIT LIVING
FIT LIVING

FIND OS I GOODIEBAGGEN

En sund livsstil giver et sundt livssyn, og i FIT LIVING får du masser af inspiration inden for både mad, træning og livsstil. I hvert blad byder vi på opskrifter på sunde retter med masser af smag, eksperttips til mentalt og fysisk velvære og guides til tidens bedste produkter og aktive oplevelser. Du kan også komme tæt på skønne, inspirerende kvinder og blive opdateret på den nyeste viden om alt fra søvn til fordøjelse.

Læs mere her