Årets løbe-T-shirt

Designet af Newline

ALT for damernes løbe-T-shirt og goodiebag net er i 2023 designet og produceret af det danske løbetøjsmærke Newline.

Newline har siden 1981 opnået stor succes på den internationale sportscene med salg i størstedelen af Europa, Asien, USA, Canada og Australien. Newline er kendt for deres aktuelle løbestyles med høj funktionalitet.

I tæt samarbejde med ALT for damerne har Newline designet en flot, feminim og funktionel løbe-T-shirt i douchede blå farver, og vi glæder os meget til at se alle årets løbere og walkere i aktion i trøjen til sommer.

T-shirten er lavet I 100% recycled polyester. Kvaliteten áf trøjen er derudover svedtransporterende og åndbar, og den passer derfor perfekt til en løbe- eller gåtur på en dejlig dag i juni.

T-Shirt
Hvornår får jeg min T-shirt og taske?

Du kan afhente din T-shirt og taske I det store eventtelt på løbsdagen. På dit startnummer vil du finde afrivningskuponer til bade din T-shirt og din goodiebag, så du skal tage dit startnummer med, når du skal afhente dine gaver.

 

 

Hvordan vælger jeg T-shirt størrelsen?

T-shirten fås i størrelse 34 til 46, og du skal angive din størrelse, når du tilmelder dig. Det er ikke muligt at ombytte T-shirten til en anden størrelse ude på pladsen.

Du kan anvende måleskemaet nedenfor til at bestemme den korrekte størrelse. Løbe-T-shirten er ‘true to size’, så ønsker du en løsere T-shirt, anbefaler vi, at du går en størrelse op.

Årets goodiebag net

Igen I år kan du glæde dig til at få en stor goodiebag fyldt med lækre produkter, når du tilmelder dig ALT for damernes Kvindeløb. Selve nettetmatcher den flotte løbe-T-shirt i samme blå nuancer.

Goodiebaggen har en samlet værdi af mindst 500 kr. og vil bugne af skønne produkter, som du kan forkæle dig selv med. Hvilke produkter du kanglæde dig til, vil løbende blive offentliggjort her på siden.

Goodiebag