ALT Kvindeløb ‘23

I samarbejde med Moshi Moshi Mind

 

ALT for damerne har et tæt samarbejde med det danske yogamærke Moshi Moshi Mind. Og udover at designe årets yogabluse, vil Moshi Moshi Mind også være til stede ud på yogapladsen, så du har mulighed for at købe deres lækre produkter med hjem.

Som noget helt særligt, har vi i år valgt at give alle yogaglade kvinder mulighed for at købe udvalgte yogaprodukter med 25% på Moshi Moshi Minds hjemmeside. Det gælder alt lige fra yogatøj til yogamåtter og andet yogaudstyr. På den måde er du helt klar på dagen til yoga i det fri.

Alt du skal gøre er at hoppe ind på siden via dette link og bruge rabatkoden ”MOSHIXALT” ved betaling. Så får du alle de skønne yogaprodukter med hele 25% rabat.

Årets yoga tee

Designet af Moshi Moshi Mind

Årets yoga tee

For andet år i træk, har vi i samarbejde med Moshi Moshi Mind designet en smuk yogabluse i en lyseblå farve med et hvidt blomsterprint. En smuk og blød yoga tee, som vi glæder os til at hoppe i på yogapladsen til sommer.

Blusen produceres i S/M og L/XL – begge modeller er lidt oversize. Den er superblød i kvaliteten og produceret i 95% økologisk bomuld og 5% elastan, som gør den komfortabel at bevæge sig i. Økologisk bomuld er miljø- og allergivenligt, idet det er dyrket uden brug af farlige kemikalier.

ALT for damernes yogabluse kan både købes sammen med din tilmelding til kvindeløbet og ude på løbspladsen på dagen. Vær opmærksom på, at du først får udleveret blusen på løbsdagen i ALT for damernes telt, selvom du forudbestiller på hjemmesiden.